O nama

Dovido pomaže u uljepšavanju domova od 2019. godine. Istina je da to nije dugo. No unatoč tome da smo mlada tvrtka, imamo visoke ambicije postignuti nešto veliko.

 

Naš je cilj zadovoljiti zahtjeve svih, pa i najzahtjevnijih kupaca. Želimo izmamiti osmijeh i onim najmanjim ukrasom. Svaka sitnica je bitna, nakupljene sitnice stvaraju neopisiv osjećaj sreće. Zanima nas dizajn doma, stoga planiramo pratiti trendove i stvarati nove proizvode koje bi mogli ukrašavati vaš interijer. Nastojimo da naša ponuda bude raznolika. Svatko od vas ima svoj jedinstven stil i naša je želja da svatko nađe kod nas nešto za sebe.

 

Naša priča

Naš je put započeo već davno prije toga. Zainteresirala nas je ideja promijeniti prostor na relativno jeftin i jednostavan način. Falilo je samo da ostvarimo to, o čemu smo već duže vrijeme razmišljali. Naši su počeci bili slični kao i kod drugih e-trgovina. Prodavali smo ukrase za dom, tapete i slike. No nije dugo potrajalo i shvatili smo da nam to nije dovoljno. Da želimo nešto više, a posebice nešto svoje. Da želimo ponuditi nešto u što smo uvjereni, nešto što je napravljeno s ljubavlju.

 

Stoga smo odlučili početi proizvoditi slike. Nabavili smo printer, čija je tehnologija označavana kao ekološki najprihvatljivija. Kako bi slika bila uredno nategnuta na okvir, odlučili smo kupiti uređaj za uokvirivanje slika. Nabavili i obradili smo motive, pokušavajući da se razlikujemo od drugih e-trgovina. Izmislili smo vlastito pakiranje, kako bismo sliku dostavili bez oštećenja, kako se naš kupac ne bi zamarao s pomagalima za vješanje slike no prvenstveno, kako bi mu proizvod odmah nakon otvaranja pomilovao dušu. Trebala nam je još samo jedna stvar: da sami proizvodimo okvire. S vremenom je i ovaj cilj postao stvarnost. Danas možemo reći da cijeli proces proizvodnje slika imamo u svojim rukama. Dovido slike sadrže još nekoliko sitnica, na temelju kojih je nemoguće a da se ne primijeti da stvarno mislimo na našeg kupca.

 

Kako u Dovido proizvodimo slike

 

 

Naš tim

U našoj dovido obitelji si međusobno pomažemo. Zajedno želimo izgraditi brend, na koji bismo bili ponosni ne samo mi, već i svaki naš kupac. Mi smo mlada, pouzdana i ambiciozna ekipa. Naš tim se fokusira na marketing, upravljanje ponudom, korisničku podršku, obradu narudžbi, proces printanja, proizvodnju okvira, pakiranje te otpremu. Trenutno imamo čak i vlastitu grafičku dizajnericu koja svoje ideje pretvara u unikatna i uvijek aktualna umjetnička djela. Imamo i vlastite blogere koji pišu članke za naš dovido magazin. Dovido nije samo e-trgovina, to je i mjesto gdje možete dobiti inspiraciju.

 

Naša vizija

Naše zadovoljne kupce naći ćete ne samo u Hrvatskoj, već i u drugim dijelovima Europe. Dovido uljepšava domove u Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Rumunjskoj. U bliskoj se budućnosti planiramo proširiti i u druge zemlje i postepeno postati lider u Europi. Želimo graditi brend koji će biti prepoznatljiv i ponuditi proizvod koji će se ponosno isticati u domovima naših kupaca. Stoga pažnju posvećujemo i našoj ponudi. Trenutno se koncentriramo na proizvodnju vlastitih plakata koji će biti jedinstveni zahvaljujući našoj grafičkoj dizajnerici. Planiramo stalno razvijati svoju djelatnost i proizvodnju slika kasnije proširiti i na proizvodnju vlastitih tapeta. Zahvaljujući našem marljivom radu vjerujemo da će proizvodi napravljeni s ljubavlju osvojiti i vas.

 

Kako to kod nas izgleda

  

  

 

Dovido, stručnjak za lijepo stanovanje

 


Besplatna dostava iznad 1 130,00 kn
Artikli su na zalihi otpremamo odmah
Najširi asortiman tapeta i dekoracija
Proizvedeno u EU vrhunska kvaliteta tiska