Popusti čak do -30% • DIZAJN ZA SVAKI DAN • ⭐ (4,9/5) 2500+ Recenzija

Veleprodajna suradnja - Dropshipping

 

Dovido krasi domove od 2019. godine. Mlada smo, ali ambiciozna tvrtka koju zanima dizajn interijera. Fokusiramo se na proizvodnju proizvoda koji uljepšavaju domove diljem svijeta. Naš je cilj uljepšati interijere, ali prije svega izmamiti osmijeh na licima naših kupaca.

 

Naši proizvodi

O kakvim ukrasima interijera govorimo? Dovido svoju djelatnost usmjerava na proizvodnju slika, tapeta i plakata. Svi proizvodi koje nudimo prošli su proces tijekom kojeg smo nastojali dovest svaki detalj do savršenstva.

Slike

Slike su tiskane na kvalitetnom elastičnom platnu težine 370 g/m2, platno je izrađeno od mješavine pamuka i poliestera. Slike su printane polako u visokoj kvaliteti i zatim je platno uredno ispruženo na okviru od kvalitetnog drveta. Proizvodimo  1-dijelne slike, 5-dijelne slike u dva oblika (s ravnim dijelovima i s nepravilnim dijelovima) i moderne setove slika.

Tapete

Tapete su tiskane na kvalitetan flis s glatkom strukturom i gramaturom čak 170 g/m2. Zahvaljujući modernoj tehnologiji UV-led inkjet tiska se tapete ističu izvrsnom površinskom otpornošću i postojanošću boja.

Samoljepljive tapete

Samoljepljive tapete tiskane su na kvalitetan materijal s finom strukturom i mat površinom. Tisak se nanosi na tapetu debljine 90 µm modernom tehnologijom UV-led. Samoljepljive tapete ne sadrže PVC (polivinil-klorid). Tapete su namazane jakim akrilnim ljepilom.

Plakati

Plakati su tiskani HD tehnologijom na visokokvalitetnom papiru s gramaturom od 200 g/m², uz istodobno savršenu reprodukciju boja. Plakati se isporučuju posebno s okvirom. Prednji dio je zaštićen pleksiglasom. Na poleđini je MDF ploča, na kojoj su pričvršćene kukice za objesiti. Proizvodimo plakate s paspartuom i bez paspartua. Nudimo čak tri boje okvira.

Raspolažemo proizvodima čiji je dizajn osmislila naša grafička dizajnerica. Svaki je proizvod eco friendly (VOC, PVC FREE, GREENGUARD GOLD certifikati), koristimo najekološkije tehnologije i ekološke boje bez mirisa koje ne ispuštaju štetne tvari. Stoga možete naše proizvode staviti u bilo koju sobu, pa čak i u dječju.

 

Otprema proizvoda

 Tapete, slike i plakate nastojimo proizvesti u roku od 24 sata. Naše zadovoljne kupce naći ćete ne samo u Hrvatskoj, već i u drugim dijelovima Europe. Dovido uljepšava domove u Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Rumunjskoj, Njemačkoj i Poljskoj. Proizvode trenutno šaljemo već i u Bugarsku, Grčku, Francusku i Italiju. Planiramo stalno razvijati svoju djelatnost. Uopće se protivimo širenju na druge zemlje.

 

Mogućnosti suradnje

Ukoliko ste zainteresirani za naše proizvode ili vidite potencijal u nama, otvoreni smo za svaki oblik suradnje. Veleprodajna suradnja moguća je u velikim količinama, ali i svakodnevnom kupnjom manjih količina ili u obliku dropshipping-a. Također pozdravljamo suradnju s hotelima, građevinskim investitorima, arhitektima ili dizajnerima interijera.

Ako ste ozbiljno zainteresirani, kontaktirajte nas na wholesale@dovido.sk (samo na engleskom jeziku), i dogovorit ćemo se oko detaljnijih uvjeta.

 

Bit će nam zadovoljstvo uspostaviti suradnju s vama.

 


Besplatna dostava

iznad 150 €

Artikli su na zalihi otpremamo odmah
Najširi asortiman tapeta i dekoracija
Proizvedeno u EU vrhunska kvaliteta tiska