20% Valentine's day sale💝 U košari iskoristi kod za popust: LOVE2023  *Odnosi se samo na Dovido proizvode

Slike

Filter
6165 rezultata
Redanje
Sortiraj proizvode
6165 rezultata
Prikaži prema Redanje Prikaži na stranici 24
| 1 2 257|

Sortiraj proizvode
Cijena
Na zalihi
Detalj od 63.80 €
Na zalihi
Detalj od 66.90 €
Na zalihi
Detalj od 37.00 €
Na zalihi
Detalj od 50.00 €
Na zalihi
Detalj od 63.80 €
Na zalihi
Detalj od 66.90 €
Na zalihi
Detalj od 36.70 €
Na zalihi
Detalj od 74.00 € 94.00 €

Imate dosadne zidove i želite ih učiniti posebnima? Uljepšajte svoj interijer slikama! Ako tražite zidni ukras, a da nije tapeta, slike su odličan odabir. Slike su ponovno moderni element svakog interijera! Istaknite svoj namještaj i pod slikama. Sigurni smo da će se vašoj obitelj i prijateljima svidjeti odabrani stil uređenja koji ćete iskazivati vašom novom slikom.

Proizvođač slika naglasak stavlja na tehnologiju proizvodnje. Naša se online trgovina fokusira prvenstveno na slike na platnu, slike na plutu, slike printane na akrilnom staklu i one ručno oslikane koje su znak 100%-tne kvalitete. Neke slike koje vam nudimo su već spremne za objesiti, a druge su uokvirene. Kod nas ćete pronaći jednodijelne slike, no tu su i one trodijelne, peterodijelne te slike iz puno više dijelova. Omiljeni hit su slike koje možete oslikavati po brojevima zajedno s vašim mališanima.

Mašta nema granica, stoga u možete u našoj ponudi pronaći širok asortiman kvalitetnih slika različitih motiva, uzoraka, boja i dizajna od kojih sigurno ćete odabrati onu pravu za vaš dom. Slike su podijeljene u sljedeće kategorije: slike na plutuprirodaapstraktne, Feng Shuicvijećedječjepop artcrno-bijelezemljovidivintage, svemir i zvijezdeimitacija ulja na platnuživotinjegradoviljudianđelimrtva priroda, ljubav i romantikahrana i pića, s natpisima i citatima, automobili, slikanje po brojevima i slike na staklu. Slike su prikladne za svaku prostoriju. Odabir slika olakšat će vam podjela prema prostorijama, bilo da je riječ o dječjoj sobi, radnoj sobi, dnevnom boravku, hodniku, spavaćoj sobi, kuhinji ili kupaonici.


Besplatna dostava iznad 1 130,00 kn
Artikli su na zalihi otpremamo odmah
Najširi asortiman tapeta i dekoracija
Proizvedeno u EU vrhunska kvaliteta tiska